Gallerian

Hejhej idag ska ajg till Gallerian med Linnea och Alice ;) kul, kul  v är alla tre på värsta shoppinghumöret så tror att alla köper någonting. igår somnade jag vid typ halv 5 typ men Linnea och Alice typ började snunga när jag hade somnat... ofta man inte vaknar?? haha men aja Vi måste fixa oss nu!


vi igår ;)

// Veroncia

Tjoo benke!

Hejhej sitter hemma hos Alice ;)
Ska slagga här idag, men linnea också :D vi ska typ dygna! imorgon ska vi typ te globen eller nåt och kolla på liite saker xD Alice och jag väntar på att linnea ska svara på telefonen! SVARA!! haha men asså hon e typ borta eller nåt xD aja skriver ikväll också bye, bye!

/ Veronica (och Alice) <3

ps. Skriv mer frågor på frågestunden tack!! :)

Bussen går snart!

Hejhej idag har jag varit i skolan och man skulle ta med sig en cykel för vi skulle gör cykel tips pormenad typ :S så vi började 9 och sen började och det va dom värsta backarna jag sett vi bohövde cykla upp för! Sen typ missade vi 2 frågor föratt vi inte kunde läsa en karta... -.-' Vi kom till skolan och sedan fylde vi typ i ett häffte och sen fick vi åka hem :D
hahah vet inte om man fattade så mycket men.. När jag kom hem åt jag och fixade kläder och så och nu ska jag åka på träning min buss går snart så det blev lite kort inlägg men, men.

// Veronica

ps. jag ska försöka fota lite mer på dagarna :D

skolan;)

Hejhej sitter i skolan och slutar snart najs ! men ska stcka bye!

// Veronica


Veronica'

Hejhej Veronica här.
Felicia gick nyss. Men hon är hemma nu så hon e inne på msn. Jag håller på att fixa lite saker på photoshop till bloggen, det blir en liten överaskning. Idag va det skola igen och det var väääldigt tråkigt men man har ju Julia och Felicia där så det blir iaf roligt på rasterna och lite på lektionerna. Förlåt för dålig bloggning men jag har inte haft blogg förns nu på typ 1 år. hihi så jag är lite ovan.. Men imorgon sticker jag på träning efter skolan så det blir ingen bloggning då men sen på eftermiddagen blir det så Felcia får blogga extra xD Hahaha

// Veronica

FRÅGESTUND! :D


OOUPS VERONICA SMÄLTE SMÖRET TILL CHOKLADBOLLARNA :O

 

Sockerkaka och chokladbollar!

Hej allihopa! Felicia här, sitter hemma hos veronica och chillar lite, åt nyss en bit sockerkaka, så gott!
Vi ska snart baka chokladbollar pch sitter nu och kollar på Sweet 16.

Veronicas katt sitter bakom mej här i soffan och tittar på TV med oss, riktigt najs!
men hur har min dag varit?

Vaknade vid cirka 5 imorse, gick upp och sminkade mej men var så trött så jag ser väldigt hemsk ut idg så ingen får se mej. förutom veronica då.

min buss gick vid 7, va vid centrum halv 8 och tog nästa buss mot julia och vi tog bussen till skolan.

va där vid kvart över 8 och lämnade grejerna i våra nya skåp som vi fick igår, julia har 153. veronica har 154 och jag har 155! vi sprang runt och böt nycklar med andra för att få bredvid varandra.

Hade svenska och matte idag, så tråkigt. hatar att skolan börjat igen..

Har ingen bild på mej här hemma hos veronica men kan ju kolla på bdb, vänta!






där är jag!

// Felicia
Veronica hälsar!





Skolan!

Hejhej
Idag var första skoldagen, det var jätte kul att träffa alla kompisar!
Vi började dagen med att typ vara i idrottshallen och hade något upprop. Sen gick hela 6an till bildsalen där en lärare snackade lite om terminen som kommer.
Efter det så gick alla till sina mentorer, och jag har fått en ny mentor som typ e helt ny , men hon va visst sjuk så jag fick gå till Annely och vara med henne ist. Där fick vi typ loggbok, massa pappar, penne och sudd. Hon snackade lite och sen fick vi typ sätta oss i en ring med stolar och hon typ sa ett påstående och om man hade gjort det den sommaren så skulle man byta plats med någon, tillslut fick vi en liten rast. Då gick jag till Felicia och Julia (aa) som har en annan mentor och vi hade det najs!

Rasten var väldigt kort men sen såg alla att klockan va 20 över 11 så det var dags för lunch och rast så jag,Felicia och Julia gick runt lite och chillade i skolan. Vi åt och gick till skolsyster, snackade lite och sen gick vi tbx till klassrummen och då skulle min, Felicias och Julias klass få skåp nycklar, Efter det var allt helt hysteriskt för alla ville vara vid sina kompisar. Jag hamnade vid Sara, Emma, Malin, Felicia och Julia! Så jag är nöjd.

När skolan var slut så satt jag, Felicia och Julia Kvar i skolan och snackade och tog det lungt. Vi gick sen till bussen och åkte hem till Julia och rastade Victor i skogen och jag och Felicia snackade om Framtiden.

Jag åkte sedan hem och gick in på datorn.

Jag♥


// Veronica
 

Veronica & Felicia

Hejhej,
Jag och Felicia tänkte starta en blogg tsm!
Hoppas ni gillar den!

// Felicia & Veronica

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0